Özel'den Karamollaoğlu ailesine başsağlığı

Özel'den Karamollaoğlu ailesine başsağlığı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından liderlerden başsağlığı mesajları paylaşıldı. Bu isimlerden biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Karamollaoğlu ailesine başsağlığı diledi.

Özel'in sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

Yaşamını yitirdiğini büyük üzüntüyle öğrendiğim Saadet Partisi Genel Başkanı Sn. Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu’na Allah’tan rahmet, Karamollaoğlu ailesine başsağlığı diliyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN