Özer Sencar gelecek 20 yılın cumhurbaşkanını açıkladı

Özer Sencar gelecek 20 yılın cumhurbaşkanını açıkladı

Metropol Araştırma'nın sahibi ünlü anketçi Özer Sencar, 20 yılın cumhurbaşkanını açıkladı! İsmi duyanlar kulaklarına inanamadı! Bakın o isim kim...

TUNACAN ATALAY

Metropol Araştırma'nın sahibi Özer Sencar, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuşarak 20 yılın cumhurbaşkanını açıkladı. O isim gündemde bir hayli konuşulacak.

Metropol Araştırma'nın sahibi ve ünlü anketçi Özer Sencar katıldığı bir yayında, 31 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Sencar, yaptıkları anketlerde CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun rakibi AK Parti adayı Murat Kurum'a 4,5 puan fark attığını belirtti. Ancak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İmamoğlu'nun seçimi kazanmaması için elinden geleni yapacağını iddia etti.

'20 YILIN CUMHURBAŞKANI'

Sencar, Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak daha da ileri giderek, "Ekrem İmamoğlu 31 Mart'ta seçimi alırsa önümüzdeki 20 yılın cumhurbaşkanıdır" ifadesini kullandı. Sencar, İmamoğlu'nun 2028 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimini tartışmasız kazanacağını düşündüğünü de ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN