Özgür Özel ve Meral Akşener Ankara'da bir araya geliyor

Özgür Özel ve Meral Akşener Ankara'da bir araya geliyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Ankara'da bir araya geleceği iddia edildi. Görüşme iddiları Ankara kulislerini hareketlendirirken, görüşmede 'ittifak' konusunun gündemde olacağı aktarıldı.

Yerel seçimler için geri sayım başlarken, Cumhur İttifak'ında işbirliğinin devam etmesi bekleniyor.

Millet İttifakı'nda ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 81 ilde aday çıkaracaklarına ilişkin açıklamalarına rağmen, CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel'e nasıl yaklaşacağı merak ediliyor.

CHP lideri Özgür Özel, 'ittifak' için ısrarcı olacakları sinyalini verirken Ankara kulislerini hareketlendiren bir iddia gündeme geldi.

Sözcü Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme gerçekleştireceğini belirtti.

Sözcü TV'ye bağlanan Öztürk, şunları söyledi:

"CHP Genel Başlanı Özgür Özel, İyi Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret edecek. Bu ziyaret muhtemelen çarşamba günü gerçekleşecek. Bu görüşmeden önümüzdeki yerel seçimle ilgili konular ele alınacaktır.

İki partinin ittifak konusu ve İyi Parti'nin tutumu ikili zirvede konuşulacaktır.

Söz konusu ziyaretin ardından 'Hayırlı olsun' ziyareti için de daha sonra CHP Genel Merkezi'ne gidebileceği bilgisini de aldım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN