Özgür Özel'den Murat Kurum'a tepki: Bu kadar seviyesiz aday görmedim

Özgür Özel'den Murat Kurum'a tepki: Bu kadar seviyesiz aday görmedim

CHP lideri Özel, "Kazanırsak, Fiilistinli çocuklara yardım yapacağız" diyen AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'a tepki gösterdi. Özel, "Bu kadar seviyesiz siyasetçi görmedim. Ekrem Bey’in karşısına da Murat Kurum diye bir çapsızı, bir istismarcıyı koymuşlar" dedi.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere hızla ilerliyor. Siyasi parti ve belediye başkan adayları çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ÖZEL'DEN KURUM'UN SÖZLERİNE TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde partisinin ilçe binasını ziyaret etti. Basının sorularını yanıtlayan Özel, İBB Başkan adayı Murat Kurum'un "Beni seçerseniz Filsitinli çocuklara yardım edeceğim" sözlerine tepki gösterdi.

Özel, "Murat Kurum'dan daha seviyesiz ve insanın aklını alaya alan bir belediye başkan adayı daha görmedim. Ekrem Bey’in karşısına bir çapsızı, bir istismarcıyı koymuşlar" dedi.

Özel'in konuşmasından satır başları şöyle:

İSTANBUL'UN FELAKETİ OLUR

"Murat Kurum İstanbul büyükşehir belediye başkanı olsa İstanbul'un felaketi olur. Ben daha seviyesiz bir belediye başkan adayı görmedim. Kurum diyor ki 'Beni İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı seçerseniz Filsitinli çocuklara yardım edeceğim.' Murat Kurum'dan daha seviyesiz ve insanın aklını alaya alan bir belediye başkan adayı daha ben görmedim.

Gazze'deki çocuklara yardım yapmak için 31 Mart'ta belediyeyi AKP kazanması gerekiyorsa vay bizim halimize.

EKREM BEY’İN KARŞISINA BİR İSTİSMARCIYI KOYMUŞLAR

Erdoğan, Ekrem Bey’i şeytanlaştırmaya çalışıyordu. Şimdi Sisi ile ahbap oldu. Ekrem Bey’in karşısına da Murat Kurum diye bir çapsızı, bir istismarcıyı koymuşlar.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye yerel seçimlerde bir şey veremeyeceğinin kanıtı İstanbul'daki adayının Murat Kurum olmasıdır.

PİNOKYO MURAT KURUM'DAN DAHA İNANDIRICI

Ben Erdoğan'ın yerinde olsam Murat Kurum'u çeker alırım. Murat Kurum'u oraya koyacağına oraya bir tane Pinokyo koysa Murat Kurum'dan daha inandırıcıdır. Erdoğan'a çağrıda bulunuyorum. Murat Kurum'u çek İstanbul'a Pinokyo'yu aday göster daha samimi bir adayın olur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN