Özkoç milletvekili olmayacak: İnşallah yürütmede buluşuruz

Özkoç milletvekili olmayacak: İnşallah yürütmede buluşuruz

CHP Grup Başkanvekili Özkoç, milletvekili adayı olmayacağını açıkladı. CHP Grup Başkanvekili olarak son kez gazetecilere seslendiğini söyleyen Özkoç, "Bundan sonraki yürüyüşümüz de yine Kılıçdaroğlu'yla birlikte, inşallah yürütmede de buluşuruz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç bugün düzenlediği basın toplantısında, gazetecilere "Ben bu salonda sizinle defalarca kez CHP Grup Başkanvekili olarak toplantı yaptım" diyerek seslendi. Milletvekili olmadığını açıklayan Özkoç, "Bundan sonra yürüyeceğim yolda takdir edenler, yürütmede bir görev layık görürlerse ben orada da görev yapmaya hazırım" dedi.

Özkoç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli basın mensubu arkadaşlarım ben bu salonda sizinle defalarca kez CHP Grup Başkanvekili olarak toplantı yaptım. Ben artık CHP Grup Başkanvekili olarak bu salonda son toplantıyı yapıyorum. Bugün grup başkanvekili olarak Genel Kurul'da son toplantımı yapacağım.

'İNŞALLAH YÜRÜTMEDE DE BULUŞURUZ'

Ben bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte yasamada görev yaptım. Çok gurur duydum, çok mutlu oldum. Onunla birlikte yol yürüdüm ve yürüdüğüm yolda onurlu bir yürüyüşün gururunu yaşadım ve arkadaşlarımla bunu paylaştım. Bundan sonraki yürüyüşümüz de yine Kılıçdaroğlu'yla birlikte inşallah yürütmede de buluşuruz.

İnşallah özgür gazeteciliği yapıldığı ve hepinizin hakkın hukukun korunduğu bir Türkiye'de beraber buluşuruz.

'TAKDİR EDECEKLER BEN DE GÖRECEĞİM'

Milletvekili olmadığımı açıkladım. Diğerini artık takdir edecekler ben de göreceğim. Sayın Genel Başkanla böyle bir görüşme yapılması doğru olmaz. Böyle kararları ailenizle alırsınız. Bundan sonra yürüyeceğim yolda takdir edenler, yürütmede bir görev layık görürlerse ben orada da görev yapmaya hazırım.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamalarına ilişkin de konuşan Özkoç "Kendi düşünceleri olduğu ifade etti. Özellikle belirterek ifade ediyorsa partisini bağlamaz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN