Özlem Zengin, yeğenini Adalet Bakanı'yla da tanıştırmış

Özlem Zengin, yeğenini Adalet Bakanı'yla da tanıştırmış

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen hakim ve savcı kura töreninde yeğeni Arif Dağhan'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıştıran AK Partili Zengin'in yeğenini Adalet Bakanı Tunç ile de tanıştırdığı ortaya çıktı.

AK Partili Özlem Zengin'in yeğeni Arif Dağhan'ı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile de tanıştırdığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri Kura Töreni'nde adaylar arasında yer alan yeğeni Arif Dağhan'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştıran Özlem Zengin'in aynı törende yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Gündem Atlas'ın yayınladığı fotoğrafta Özlem Zengin ile yeğeni Arif Dağhan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da yer aldı.

Zengin, kura töreninde yeğenini Erdoğan ile tanıştırarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kurada hemen göremeyeceğiz ama. Benim yeğenim de Arif Dağhan'ı da telaffuz etmek istiyorum. Benim yeğenim hiç olmazsa size bir selam versin. Kurada da adını görürüz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN