Para isteyen oğlunu öldürdü: 'Zam geldi 100 TL daha ver dedi'

Para isteyen oğlunu öldürdü: 'Zam geldi 100 TL daha ver dedi'

Adana'da bir baba ile oğlu arasında iddiaya göre uyuşturucu parası nedeniyle kavga çıktı. Oğluna av tüfeğiyle öldüren baba Tamer Evren kendisini ihbar etti. Baba Evren ilk ifadesinde para vermesine karşın oğlunun "Uyuşturucuya zam geldi, para yetersiz" diyerek kendisine saldığını, cinayeti bu sebeple işlediğini iddia etti.

Feci olay Adana'da meydana geldi. İddiaya göre baba ile oğulun arasında uyuşturucu parası yüzünden kavga çıktı. Babasının verdiği parayı az bulan Hazım Evren iddiaya göre babası Tamer Evren'e satırla saldırdı. Baba Tamer Evren, oğlunu evlerinin bahçesinde sırtından av tüfeği ile vurarak öldürdü.

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Tamer Evren, oğlu Hazım vurduktan sonra 112'yi arayarak oğlunu öldürdüğünü söyleyerek kendisini ihbar etti. Tamer Evren ise evde bekleyerek gelen polislere suç aletiyle birlikte teslim oldu.

'UYUŞTURUCUYA ZAM GELDİ...' DEDİ.

Emniyetteki ifadesinde oğlunun uyuşturucu parası istediği iddia eden Tamer Evren, 200 TL para verdiğini, oğlunun uyuşturucuya zam geldiğini söyleyip 100 TL daha istemesi üzerine bakkala borçlarının olduğunu belirttiğini anlattı. Evren daha fazla para alamayan oğlunun sinirlendiği için kendisine satırla saldırdığını iddia etti.

"Kendimi savunmak zorunda kaldım" diyen baba evren "Evladımı öldürdüğün için çok pişmanım" dedi. Tamer Evren çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN