Paraya sıkışan Akbank'a koşuyor! Faizsiz kredi kampanyası başladı: İhtiyaç kredisinde dev limit...

Paraya sıkışan Akbank'a koşuyor! Faizsiz kredi kampanyası başladı: İhtiyaç kredisinde dev limit...

Akbank tarafından faizsiz kredi kampanyası başlatıldı. En kapsamlı faizsiz kredi fırsatını duyuran Akbank müjdeli haberi paylaştı. Nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara faizsiz ödeme fırsatı sunuyor. Peki faizsiz kredi kampanyasının detayları nelerdir? İşte Akbank faizsiz kredinin tüm detaylar...

DEV BANKADAN DEV KAMPANYA

Akbank tarafından bir müjdeli haber daha geldi. Yaptığı kampanyalar ile sık sık gündemde yer alan Akbank, hem müşterisi olanlara hem de müşterisi olmak isteyenlere birçok kampanya ile birlikte duyuruda bulunuyor. Kampanyalarını sürekli olarak yenileyen Akbank bu kez daha kapsamlı bir kredi seçeneği ile karşımıza çıktı.

Kredi seçeneklerine ek olarak nakit avans fırsatları ile müşterilerin omuzundaki yükü hafifletme amacını güdüyor. Faizsiz kredi kampanyası ile birlikte birçok vatandaşa yardım eli uzatan Akbank kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Akbank tarafından yapılan kampanya ile birlikte müşterisi olmak isteyen vatandaşlara yüksek limitli nakit desteği sunuyor. Acil olarak nakit ihtiyacı olan vatandaşların Akbank Direkt uygulaması üzerinden "Müşteri Ol" butonu ile müşteri olması halinde birkaç dakika içerisinde tüm işlemleri tamamlayabilecek.

45008.jpg

15.000 TL FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Akbank müşterisi olan vatandaşlara faizsiz kredi imkânı sunuluyor. Mobil uygulama üzerinden veya müşteri hizmetlerini arayarak müşteri olan vatandaşlara 15 bin TL'ye varan faizsiz kredi ödemesi yapılacak.

Kredi kartı başvurularının gerçekleşmesi ile birlikte 15 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli avans özelliği ile tamamlamaları gerekir. Faizsiz taksitli nakit avans için 6 aylık bir ödeme süreci bulunuyor. Kampanya kapsamında müşteri olma işlemini tamamlayan Akbank'lı müşteriler kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.

61772cf545d2a0b2541b792e.webp

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİNİ 2 KATINA ÇIKARDI

Akbank aynı zamanda ihtiyaç kredisinin kapsamını da genişletti. 100 bin TL'ye kadar başvuru halinde ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyorsunuz. Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi 50 binden 100 bin TL'ye kadar çıkarıldı. 50 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade verilirken 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki ihtiyaç kredisi için 24 aya varan vade imkanları sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN