Pazar günü her şey değişiyor! Adana’dan Hakkari’ye kadar önlem alınsın

Pazar günü her şey değişiyor! Adana’dan Hakkari’ye kadar önlem alınsın

Türkiye genelinde hava koşullarında önemli bir değişiklik bekleniyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, pazar gününden itibaren ülke genelinde havaların değişeceğini duyurdu.

Şen’e göre, Balkanlar’dan gelen soğuk hava dalgası, Türkiye’yi etkisi altına aldı ve bu durum özellikle Marmara bölgesinde yağışlı bir havaya yol açtı.

img-4448.jpeg

Orhan Şen’in paylaşımında, “Bugün Çarşamba yurtta yağış var. Sıcaklıklar düştü. Adana, Hatay’da kuvvetli yağmur; Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı, Van, Siirt’te kuvvetli kar yağışı ve kar yağışı bekleniyor. Perşembe ve Cuma günleri iç bölgelerde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar yağışı görülecek. Pazar günü ise ısınma ile birlikte sis etkili olacak, sonrasında ise bahar havası yurdu saracak.” ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamaya göre, Türkiye’nin birçok bölgesinde bugünden itibaren yağışlı ve soğuk hava etkili olacak. Ancak pazar gününden sonra ısınma başlayacak ve bahar havası kendini gösterecek. Uzmanlar, vatandaşları hava değişikliklerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN