Pazartesi sabahı karla uyanacağız! İstanbul, Bursa, Erzurum, Kastamonu ve birçok ile uyarı: Beyaz canavar yola çıktı geliyor

Pazartesi sabahı karla uyanacağız! İstanbul, Bursa, Erzurum, Kastamonu ve birçok ile uyarı: Beyaz canavar yola çıktı geliyor

Son dakika haberi... Kasım ayı ile birlikte sıcaklıklar hızla düşmeye başlarken bölge bölge yağışlar yurt genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Kar yağışları ne zaman geliyor?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Pazartesi sabahı karla uyanacağız! Prof. Dr. Orhan Şen 'İstanbul'a kar geliyor' diyerek duyurdu. İstanbul, Bursa, Kastamonu ve birçok ilde kırmızı alarm verildi.

Ekim ayında etkisini gösteren soğuk hava dalgası Kasım ayı ile birlikte yerini yağışlara bıraktı. Hava sıcaklıkları 5-6 derece birden düşerken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? İstanbul'a ne zaman kar yağacak? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Pazartesi sabahı karla uyanacağız! Prof. Dr. Orhan Şen 'İstanbul'a kar geliyor' diyerek uyardı. İstanbul, Bursa, Erzurum, Kastamonu ve birçok ile beyaz örtü uyarısı! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, gece saatlerinden itibaren Trakya ile Çanakka'lenin batısının aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenen yağışların, Artvin, Hakkari, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

pazartesi-sabahi-karla-uyanacagiz-istanbul-bursa-erzurum-kastomonu-ve-bircok-ile-uyari-beyaz-canavar-yola-cikti-geliyor-1.jpgpazartesi-sabahi-karla-uyanacagiz-istanbul-bursa-erzurum-kastomonu-ve-bircok-ile-uyari-beyaz-canavar-yola-cikti-geliyor-1.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde azalacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli, doğu bölgelerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinde Marmaranın batısında güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYNIZ

İSTANBUL İÇİN KIRMIZI ALARM VERİLDİ: PAZARTESİ SABAHI KARLA UYANACAĞIZ!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Orhan Şen, kar yağışı için tarih verdi. 'İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusuna yanıt veren Orhan Şen, Pazartesi günün işaret ederek şunları söyledi:

"Cumartesi gece ve Pazar gunu kuzeyden baslayarak hizli bir soguma var. bu soguma kirklareli marmara nin guney dogusu ve batikaradenizin ic kesimlerinde karla karisik yagmur yukseklerde kar yapar. Pazar aksami ve pazartesi dogu anadoluda kar etkili olabilir ulasima dikkat!"

ffddf-4.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

17 KASIM 2023 CUMA GÜNÜ

h1.png

18 KASIM 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h2.png

19 KASIM 2023 PAZAR GÜNÜ

h3.png

20 KASIM 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h4.png

21 KASIM 2023 SALI GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN