‘Dolar 45 TL oldu’ açıklaması! Selçuk Geçer kısa vadeli dış borç stokunu örnek gösterdi

‘Dolar 45 TL oldu’ açıklaması! Selçuk Geçer kısa vadeli dış borç stokunu örnek gösterdi

ABD'den gelen istihdam verileri sonrası hızla yükselişe geçen Dolar\TL vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru 29 TL sınırına dayanırken yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar 30 TL sınırını aşacak mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi. 'Dolar 45 TL oldu' diyerek duyurdu. Eylül sonu itibariyle rekor geldi, doları olan köşeyi dönecek. İşte Selçuk Geçer'in dikkat çeken açıklamaları...

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yıl başından bu yana düzenli olarak yükseliş gösteren Dolar\TL rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Elinde dolar olanlar 'Dolar yükselecek mi? Dolar alınır mı, satılır mı? Dolar 30 TL'yi aşacak mı?' sorularını araştırırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi. 'Dolar 45 TL oldu' diyerek duyurdu. Dış borç stoklarını örnek gösteren Geçer, korkutan senaryoyu açıkladı. Elinde doları olanlar dikkat!

Dolar ve euro alış satış fiyatlarında son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün geçerli olan dolar ve euro alış satış fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro kaç TL? İşte 17 Kasım 2023 Cuma günü dolar ve euroda son durum...

DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar, önceki kapanışını 28.7012 TL 'den yaptı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 28.6922 liradan, satış fiyatı ise 28.7102 liradan işlem görüyor.

dolar-45-tl-oldu-aciklamasi-selcuk-gecer-kisa-vadeli-dis-borc-stokunu-ornek-gosterdi-1.jpg

EURO NE KADAR?

Yüzde 0.16'lık bir değişim yaşayan euro ise bugün yukarı ibreyi gösteriyor. Bir önceki kapanışını 31.1793 TL'den yapan euro şu anda 31.1606 TL alış ve 31,1981 TL satış fiyatına sahip.

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN AÇIKLAMA: 'DOLAR 45 TL OLDU'

Dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda beklediği korkunç rakamı duyurdu. ‘Dolar 45 TL oldu’ diyen Selçuk Geçer, dış borç stoklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

dolar-45-tl-oldu-aciklamasi-selcuk-gecer-kisa-vadeli-dis-borc-stokunu-ornek-gosterdi-2.jpg

"DOLAR 45 DEĞİL DİYENLERE...

Orijinal vadesine bakılmaksızın vadesine 1 yıl ya da daha az kalmış kısa vadeli dış borç stoku Eylül sonu itibariyle 211 milyar dolarla rekor kaydetti.

BİLGİNİZE SUNULUR !!!"

fddf-6.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN