Esneyen yılan az kalsın kendisini ısırıyordu! O anlar sosyal medyada viral oldu... İzlerken tüyleriniz diken diken olacak

Yılanların ne kadar esnek olduğunu bilirsiniz. Ama bu sefer böyle bir şeyi ilk defa izleyeceksiniz. Esneyen yılanın görüntüleri sosyal medyada viral oldu. İzlerken tüyleriniz diken diken olacak. İşte o anlar...

Sosyal medyada viral olan esneyen yılan görenleri şaşkına çevirdi. Ağzını öyle bir büyüklükte açtı ki az kalsın kendini ısırıyordu. O anlar saniye saniye kameralarla kaydedildi.

ESNEYEN YILAN AZ KALSIN KENDİSİNİ ISIRIYORDU!

Yeşil renkli yılan kaldığı dalda öyle bir esnedi ki görenler şaştı kaldı. Esneyen yılan az kalsın kendisini ısırıyordu! Sosyal medyada o anlar viral oldu.

esneyen-yilan-az-kalsin-kendisini-isiriyordu-o-anlar-sosyal-medyada-viral-oldu-izlerken-tuyleriniz-diken-diken-olacak-001.jpg

YILANLAR HAKKINDA BİLİNMEYEN GERÇEKLER

Yılanlar, sürüngenler sınıfına ait soğukkanlı hayvanlardır ve dünya genelinde birçok farklı türleri bulunmaktadır. İşte yılanlar hakkında ilginç bazı bilgiler

Dünya üzerinde yaklaşık 3.000'den fazla yılan türü bulunmaktadır. Bu türler, zehirli ve zehirsiz olmak üzere farklı özelliklere sahiptir.

Yılanlar, oldukça çeşitli uzunluklarda olabilirler. Bazı türler sadece birkaç santimetre uzunluğunda olabilirken, diğerleri 9 metreye kadar uzayabilir.

Birçok yılan zehirli değildir, ancak zehirli olanlar da vardır. Zehirli yılanların zehirleri genellikle avlarını avlamak veya savunmak amacıyla kullanılır.

Yılanların göz kapakları yoktur. Gözleri saydam ve kapaksızdır, ancak bu durum yılanların gözleriyle çok iyi görebildiği anlamına gelmez.

Yılanlar genellikle kendilerini çevreye mükemmel bir şekilde uyum sağlamak için evrildiği için iyi bir kamuflaj yeteneğine sahiptirler. Bu, avlarını yakalamak ve kendilerini avcılardan korumak için kullanılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN