TÜBİTAK yeni personellerini arıyor! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular için son gün! O şartları sağlayan…

TÜBİTAK yeni personellerini arıyor! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular için son gün! O şartları sağlayan…

Farklı kurumlar kapsamında gerçekleştirilen personel alımları için yürümeye basıldı. TÜBİTAK bünyesinde yapılacak yeni personel alımları herkese heyecanlandırıyor. Yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtilirken başvurular için son gün çağrısı yapıldı. Başvuru şartlarını sağlayan düşünmeden başvuru yapıyor. İşte tüm detaylar…

TÜBİTAK farklı kadrolarda farklı iş imkanları sağlamaya devam ediyor. Yeni personel alımları için düğmeye basan TÜBİTAK yüzlerce alım yapılacağını duyurdu. İş arayan vatandaşların yüzünü güldüren personel alımları devam ediyor. İşte tüm detaylar…

TÜBİTAK PERSONEL ALIMLARI DEVAM EDİYOR

İş arayan yüzlerce kişiye yeni istihdam alanı oluşturan Tübitak, alımlar için son gün uyarısında bulundu. TÜBİTAK tarafından yayınlanan duyuruda kurum bünyesinde yapılacak alımların Ankara ve Gebze illeri için olduğu belirtildi. Araştırmacı, teknik ve destek personel kadroları için alımlar devam ediyor.

tubitak.jpg

22 Nisan 2024 tarihinde başlayan başvuruların 13 Nisan 2024 tarihinde sona ereceği belirtildi. Başvurular https://kariyer.tubitak.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Gerekli belgelerin kuruma ibraz edilmesi ile birlikte başvurular tamamlanmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN