EGO’dan Ankaralılara son dakika açıklaması! Toplu taşımada o sorun ortadan kalkıyor: Artık bu şekilde işleyecek…

EGO’dan Ankaralılara son dakika açıklaması! Toplu taşımada o sorun ortadan kalkıyor: Artık bu şekilde işleyecek…

Başkentin toplu taşıma hizmetinden sorumlu olan EGO’dan Ankaralılara son dakika açıklaması geldi. Başkent halkına daha iyi hizmet vermeyi amaçlayan EGO, gelen şikayet ve talepler doğrultusunda gittiği yeniliği açıkladı. İşte detaylar…

Başkent Ankaralılara ulaşım birimi Ego Genel Müdürlüğü’nden önemli bir duyuru geldi. Söz konusu duyuru kapsamında toplu taşıma araçlarındaki elektronik ücret toplama sisteminin yenileneceği bilgisine yer verildi.

YENİLENEREK ANKARALILARIN HİZMETİNE SUNULACAK

EGO’nun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“2013 yılında kurulan eski sistemin teknolojik yetersizliği, sık arıza yaşanması, dolum ünitelerinin çalışmaması, kart okuma eksikleri ve yolcu şikayetleri gibi nedenler ile yeni sistem kurulum çalışmaları başlatılmıştır. EGO ve özel tüm toplu taşıma araçlarında kurulum süreci devam eden yeni sistem ile hızlı yükleme, NFC kullanımı, sorunsuz kredi kartı ile biniş, kişiselleştirilmiş kart denetimi, anlık takip, denetleme gibi pek çok yenilik Ankaralıların hizmetine sunulacaktır.

ego.jpg

Araç içi kamera ve bilgilendirme ekranlarının da yenileneceği sistemde daha güvenli bir yolculuk imkanı sağlanacaktır. Bilgilendirme ve anons hizmetinin devreye girmesi ile birlikte engelli yolcularımız da sıkıntı yaşamadan yolculuklarını daha konforlu şekilde gerçekleştirecektir. Haziran ayı içinde geçiş işlemlerinin tamamlanması hedeflenen yeni sistem ile birlikte kaçak binişler engellenir iken düzenli veri akışı ile yolculuk taleplerine göre ulaşım planlama çalışmalarına da yön verilecektir.

Geçiş dönemi sürecinde eski ücret toplama sistemi firmasının taahhütlerini yerine getirmede göstermiş olduğu eksiklik ve ilgisizlik nedeni ile eski validatörlerde yaşanan bazı sorunlar da son bulacaktır. EGO CEP’TE uygulamasının da yeni sisteme uygun şekilde güncelleme çalışmaları da devam etmektedir. EGO CEP’TE uygulamasının yeni versiyonu ile yolcularımız, ulaşım planlamalarını daha etkin bir şekilde yapabilecek, toplu taşımada yaşadıkları sorun ve şikayetleri de en hızlı şekilde uygulama üzerinden iletip takibini gerçekleştireceklerdir.

Ego Genel Müdürlüğü Basın Bülteni”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN