Peynir alırken o markanın yanından bile geçmeyin! Tehlike büyük: İçerisinde mikroplastiğe rastlanıldı

Peynir alırken o markanın yanından bile geçmeyin! Tehlike büyük: İçerisinde mikroplastiğe rastlanıldı

Kahvaltı masalarının vazgeçilmezi olan peynir farklı çeşitleriyle hepimizin evine giriyor. Hem lezzetli hem sağlıklı gördüğümüz peynirde ise şimdi şaşırtan bir tehlike ortaya çıktı. Uzmanlar dünyaca ünlü markaya ait peynirlerin içerisinde mikroplastik tespit edildiğini açıkladı…

Son zamanlarda hatalı üretimlerin sayısında epey bir artış yaşanıyor. Şimdi de tehlike bir peynir markasında kendini gösterdi. Birçok kişinin bayılarak yediği dünyaca ünlü olan o markanın peynirlerinde kısırlığa yol açabilecek mikropilastik tespit edildiği ortaya çıktı.

İnsan sağlığı için büyük zararı olan bu maddenin tespit edilmesiyle birlikte ürünün acil toplatılması kararı alındı.

peynirde-mikroplastik-tehlikesi-1.jpg

DÜNYACA ÜNLÜ MOZZARELLADA MİKROPLASTİK PANİĞİ

Dünyaca ünlü peynir markası Villa Gusto’nun 125 gramlık mozzarella peynirinde insan sağlığına büyük zararları olan mikroplastik olduğu belirlendi. Bu maddenin tespit edilmesiyle birlikte marka yetkilileri 125 gramlık mozzarella peynirlerin hemen toplatılması kararı aldı.

Aynı zamanda firma, tüketicilere ürünleri fişsiz geri verme ve tam para iadesi sözü de verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN