Polis şüphesinde haklı çıktı: Açar açmaz fışkırdı! Saniye saniye kaydedildi

Yunus polisinin şüphe üzerine durdurduğu motosikletten koku gelmesi üzerine yaptığı incelemede çıkanlar şaşkınlık uyandırdı. İşte o anlar...

İstanbul'da Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı motorize 'yunus' polisi, 15 Kasım 2023 Çarşamba günü Balmumcu Barbaros Bulvarı üzerinde seyreden bir motosiklet sürücüsünden şüphelendi.

Sürücüyü indiren polis, yaptığı incelemede motosikletten uyuşturucu madde kokusu geldiğini fark etti. Bunun üzerine incelemeye devam eden motorize yunus polisi, motosikletin arka demirindeki demirin ucunda bir tel olduğunu gördü.

istanbul-besiktas-telli-duzenekten-esrar-fiskirdi-2.jpg

ÇÖPÜN İÇİNE GİRİP SAKLANDI

Polis, düzenek olabileceğini düşünerek teli çekeceği esnada şahıs yaya olarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine şahıs ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Polisin 'dur' ihtarlarına uymayan şahıs, E-5 karayoluna atlayarak metrobüs yolundan kaçmaya devam etti. Dikenli telleri tırmanan şahıs, burada hafif şekilde yaralandıktan sonra bir çöp konteynerinin içerisine saklandı.

istanbul-besiktas-telli-duzenekten-esrar-fiskirdi-5-001.jpg

35 PARÇA ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Yunus polisinin ısrarlı takibi sonucu şahıs, saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı. Şahsın yaralandığının görülmesi üzerine ambulansla Şişli'deki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kovalamaca sonrasında motosiklette buldukları teli çeken polis, açılan çanta demiri ve çanta arasında bir zulanın açıldığını gördü. İçerisinden ise 35 parça satışa hazır esrar maddesi ele geçirildi.

istanbul-besiktas-telli-duzenekten-esrar-fiskirdi-6-001.jpg

ÖNCE GÖZALTINA ALINDI, SONRA SERBEST BIRAKILDI

Hastanede tedavisi tamamlanan Enes Fatih Ö.'nün emniyette ifadesi alınarak 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adli işlemleri yapıldı. Adliyeye sevk edilen şahıs, çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

istanbul-besiktas-telli-duzenekten-esrar-fiskirdi-7-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN