Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem için bir kez daha uyardı: Geçmiş olsun ...202..

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem için bir kez daha uyardı: Geçmiş olsun ...202..

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, sosyal medyada hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Türkiye'de geçmiş yıllarda meydana gelen ve büyük yıkım yaratan depremleri anımsatan Ercan, 'Geçmiş olsun' dedi. Ercan paylaşımının sonunda meydana gelebilecek büyük depremlere dikkat çekti.

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'de 53 bin 537 kişinin hayatını kaybetmesine ve 3,3 milyon kişinin evsiz kalmasına neden olan yıkıcı depremlerin birinci yılında dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

"Geçmiş olsun" diyerek yaptığı paylaşımda Türkiye tarihinin en büyük depremlerini hatırlatan Ercan, deprem gerçeğini bir kez daha hatırlattı ve her an tekrar büyük bir deprem olabileceğini dikkat çeken bir üslupla belirtti.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’ın paylaşımı şöyle:

"Geçmiş olsun Erzincan 1939. Yenice, Gönen, Erdek, Gediz 1970. Erzincan 1982. Gölcük 1999. Afyon, Ceyhan, Elazığ 2007. Van 2011. İzmir 2020. Elazığ, Malatya 2020. Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Hatay, Gaziantep, Kilis, Adana, Osmaniye, Elazığ, Urfa, Diyarbakır 2023. Geçmiş olsun ...202.."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN