Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan aşı karşıtlarına dikkat çeken tepki: Gidin piyango bileti alın

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan aşı karşıtlarına dikkat çeken tepki: Gidin piyango bileti alın

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ceyhan "Her paylaşımın altına aşı ile ilgili yalan yazanlara" notunu düştüğü paylaşımına 'gidin piyango bileti alın' diye seslendi.

Türkiye Kovid-19, influenza, RSV gibi daha önce adı dünyada bile duyulmamış pek çok virüsle mücadeleye devam ediyor. ‘Çoklu salgın’la mücadele için kritik önemdeki aşılara yönelik bilim dışı, temelsiz iddiaları savunan karşıtlıklar sosyal medyada hızla yayılıyor.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, “Her paylaşımın altına aşı ile ilgili yalan yazanlara” notunu düştüğü paylaşımıyla aşı karşıtlarına sert çıkarak “Aşı yapıldı; mahvolduk, tansiyonum çıktı, oram attı, buram bozuldu, anam öldü, dayım öldü diye yalanlar yazacağınıza, dava açın” çağrısında bulundu.

'GİDİN PİYANGO BİLETİ ALIN'

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan mesajının devamında aşı karşıtlarına "14 milyar doz aşıda çıkmamış yan etkiler size çıktıysa gidin, piyango bileti alın” diye seslendi.

herrr.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN