Propaganda yasakları yarın başlıyor: Liderler seçime bir kala sahada

Propaganda yasakları yarın başlıyor: Liderler seçime bir kala sahada

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu öncesinde propaganda yasaklarının başlamasına saatler kala liderler yine sahada olacak. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Meral Akşener ve Millet İttifakı'na mensup partiler sahada seçmenle bir araya gelecek. Sandık çağrısı yapılması beklenen adaylar daha sonra Partilerinin Genel Merkez'ine gidecek.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turuna saatler kala, Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'na mensup partiler ve Devlet Bahçeli sahada seçmenle bir araya gelecek.

KILIÇDAROĞLU, DAR GELİRLİ AİLELERLE OLACAK

Millet İttifakı’nda da Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Ankara’da olacak. Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenecek bir programda dar gelirli ailelerle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun ekonomiye ilişkin mesajlar vermesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu da Pazar günü oyunu Ankara’da kullandıktan sonra Genel Merkez’e geçecek.

ERDOĞAN VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELECEK

Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın İstanbul’da olacak. Erdoğan, saat 14.00’te Başbakan Adnan Menderes’in anıt mezarını ziyaret edecek daha sonra da İstanbul’da bazı ilçelere ziyaretlerde bulunacak. Vatandaşlarla bir araya gelecek olan Erdoğan, seçmene sandığa gitmeleri ve kendisine oy vermeleri çağrısında bulunacak. Erdoğan’ın pazar günü oyunu kullandıktan sonra da Ankara’ya AK Parti Genel Merkezi’ne gelmesi bekleniyor.

BAHÇELİ, ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ANITI'NDA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise yarın Ankara’da olacak. Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kızılcahamam’daki Ülkücü Şehitleri Anıtı’nı ziyaret edecek olan Bahçeli, burada halka hitap edecek. Bahçeli daha sonra Ankara Etimesgut’ta düzenlenecek “Yeni Yüzyıl Yeni Türkiye İçin Omuz Omuza” temalı açık hava toplantısına katılacak ve burada bir konuşma yaparak seçmene seslenecek.

AKŞENER, İSTANBUL’DA VATANDAŞLARA SESLENECEK

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Erdoğan gibi Cumartesi günü İstanbul’da olacak. İlçelerde düzenlenecek toplantılarda vatandaşlara seslenecek olan Akşener’in bir fabrikada da işçileri ziyaret etmesi bekleniyor. Akşener, İstanbul’da oyunu kullandıktan sonra Ankara’ya gelecek.

GÜLTEKİN UYSAL, AFYONKARAHİSAR’DA KALACAK

Gün boyu Afyonkarahisar’da temaslarda bulunan Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal da cumartesi gününü yine Afyon’da geçirecek. Bu gece İscehisar’da gençlerle bir araya gelecek olan Uysal yarın da Afyon’da ilçeleri dolaşacak. Oyunu Pazar günü yine aynı ilde kullanacak olan Uysal’ın, sandık güvenliğine ilişkin çalışmalarda bulunmak üzere yine Afyon’da kalması bekleniyor. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın programı henüz netleşmezken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise yarın İstanbul’dan Halk TV yayınına katılacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da cumartesi gününü Ankara’da geçirecek. Karamollaoğlu’nun herhangi bir programı bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN