PTT'den kısa süreyle emeklilere 40 bin TL kredi kolaylığı! Anında hesabınıza geçiyor, bu ay sonuna kadar geçerli

PTT'den kısa süreyle emeklilere 40 bin TL kredi kolaylığı! Anında hesabınıza geçiyor, bu ay sonuna kadar geçerli

Emekli vatandaşlar aralık ayı sonuna kadar 40 bin TL'ye kadar destek ödemesi alabilecek. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak kredi kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, cep telefonlarından kısa mesaj göndererek krediye uygunluk durumlarını sorgulayabilir. İşte, PTT kolay kredi başvuru ekranı...

Son bir yıldır yüksek enflasyonla boğuşan vatandaşlara bankalardan kredi kolaylığı sağlanıyor. Nakit para ihtiyacını hızlıca gidermek isteyen vatandaşlar, bankaların kredi paketlerine ilgi gösteriyor.

Emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını en az 3 yıl bir bankadan almayı taahhüt ettikleri takdirde promosyon ödemesi alıyor. Promosyonun yanı sıra uygun ödeme koşullarıyla kredi imkanı da sağlanıyor.

PTT, emekli vatandaşlar için 2022 Aralık ayı sonuna kadar başvuru süresi bulunan 40 bin TL'ye kadar kredi paketi duyurdu. 2023 yılına girmeden önce emeklilere nakit ödemeden faydalanacak şartlar açıklandı.

PTT'DEN EMEKLİLERE 40 BİN TL KOLAY KREDİ İMKANI

Emekli maaşını PTT üzerinden alan tüm emeklilere 40 bin TL kolay kredi veriliyor.

PTT, emekli maaş hesabı olanlara kredi şartlarına uygunluk sağladıkları takdirde nakit ödemesi yapacak.

PTT KOLAY KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Cep telefonunuzdan mesaj bölümüne KREDİ yazıp boşluk bırakıp TC KİMLİK NO bilginizi yazarak 3050'ye SMS mesaj göndererek PTT kredisine başvuruda bulunabilirsiniz.

40 bin TL kredi onayı alınmasıyla beraber 36 ay vadeli ödeme tablosu düzenlenecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, banka şubelerinden banka internet sitesi üzerinden kullanıyorlarsa internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de 40 bin TL kredisi için başvuruda bulunabilir.

PTT KOLAY KREDİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN