Akbank'ın yılbaşı çekilişini kaçıran çok üzülür! Katılım ücretsiz: iPhone, Apple Watch, Play Station, GoPro

Akbank'ın yılbaşı çekilişini kaçıran çok üzülür! Katılım ücretsiz: iPhone, Apple Watch, Play Station, GoPro

Akbank yılbaşı çekilişi ile iPhone 13 veriyor. Her yılbaşı yapılan çekiliş kampanyasında bu yılki hediyeler göz doldurdu. Akbank müşterileri mobil uygulamaya girerek yılbaşı çekilişine kolayca katılabiliyor. İşte, Akbank yılbaşı çekilişinde verilecek hediyeler ve kampanya detayları...

Akbank 2023 yılbaşı çekiliş kampanyası yoğun ilgi görüyor. Yılbaşına özel olarak birçok firma özel kampanyalar düzenliyor. Bankalar da yılbaşı dolayısıyla müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar tanıyor ve çekilişler düzenliyor. Akbank'ın artık geleneksel hale gelen yılbaşı çekilişinde bu yıl çok sayıda teknolojik ürün hediye edilecek.

AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank 2023 yılbaşı çekilişine mobil uygulamasından katılmak mümkün.

Akbank'ın mobil uygulamasına giriş yapıp 'Kampanyalar' menüsünde yer alan 'Akbank Mobil Yılbaşı Çekilişi' kampanyasına katılabilirsiniz.

AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞİNE NASIL KATILIRIM?

Akbank'ın mobil uygulamasından kampanyaya katılarak 1 çekiliş hakkı; aralık ayında yeni bir otomatik fatura ödeme talimatı vererek 1 çekiliş hakkı; aralık ayında Akbank ATM'lerinden QR kod ile para çekerek 1 çekiliş hakkı daha kazanabilirsiniz.

AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞİ HEDİYELERİ NELER?

Akbank 2023 yılbaşı çekilişinde toplam 25 kişiye; 5 adet iPhone 13, 5 adet Apple Watch, 5 adet elektrikli scooter, 5 adet PlayStation ve 5 adet GoPro verecek.

akbank-yilbasi-cekilisi-sonuclari-ne-zaman.jpg

AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Kampanya 8-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Akbank kampanya dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle 25 talihli müşterisine 5 adet iPhone 13, 5 adet Apple Watch, 5 adet elektrikli scooter, 5 adet Play Station ve 5 adet GoPro verecek.

Kampanya sadece Akbank kredi kartı veya Akbank kart sahibi bireysel müşterileri kapsıyor. Ticari ve kurumsal müşteriler kampanya kapsamı dışında tutulacak.

Kampanyaya katılım maksimum 3 çekiliş hakkı ile sınırlı.

İlk çekiliş hakkı; Akbank Mobil kampanyalar alanında yer alan kampanyaya katılan müşterilere verilecek.

İkinci çekiliş hakkı; 8-31 Aralık 2022 tarihleri arasında hesabından ya da kredi kartından yeni bir otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimize verilecek. Otomatik fatura talimatının yeni verilecek bir talimat olması gerekiyor. Kampanya tarihleri arasında otomatik fatura ödeme talimatının iptal edilmesi halinde çekiliş hakkı iptal edilecek.

Üçüncü çekiliş hakkı ise Akbank ATM'sinden 8-31 Aralık 2022 tarihleri arasında minimum bir kez QR ile vadesiz hesabından para çeken müşterilerimize verilecek.

Akbank Mobil bankacılık uygulamasında kampanyalar menüsündeki ilgili kampanyanın detay sayfasında bulunan katıl butonunu tıklamamış müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecek.

akbank-yilbasi-cekilisine-katilim-nasil-yapilir.jpg

Akbank Mobil içinden yapılacak tüm kampanya katılımlarında, kampanyaya katılan müşterilere bankada cep telefon numarası ve ad-soyad bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecek.

Akbank kredi kartı, bireysel kredileri, kredili mevduat hesabı ödemelerinde veya işlemlerinde yasal takipte olanlar bu kampanya kapsamı dışında tutulacak olup, katılıp kazansalar dahi ikramiye verilmeyecek.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacak.

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

Kampanyaya, 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞ KAMPANYASI KATILIM SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN