Emekliye koşulsuz anında 18 bin TL kredi! Emekli maaşını getiren hemen onay alıyor

Emekliye koşulsuz anında 18 bin TL kredi! Emekli maaşını getiren hemen onay alıyor

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, özel bankalarla rekabet etmek için emekli maaşını 3 yıl boyunca kendilerinden almaya taahhüt eden vatandaşlara anında 18 bin TL kredi veriyor. İşte, kamu bankalarında emekliye özel kolay kredi kampanyası detayları...

Emekliye kolay kredi kampanyası yoğun ilgi görüyor. Zira 14 milyon emekli vatandaş son dönemde artan hayat pahalılığı nedeniyle geçim sıkıntısı yaşıyor.

Yeni yılda emekli maaşına yapılacak zammı da göz önünde bulunduran emekliler, kamu bankalarından uygun ödeme koşullarında kredi alıp bir nebze olsun rahatlamayı planlıyor.

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİYE 18 BİN TL KOLAY KREDİ

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterisi olan emekli vatandaşlar, sadece kimlik kartlarıyla başvuru yaparak 18 bin TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alabilir.

Kamu bankalarının emeklilere özel vereceği krediler düşük faizli, uygun ödeme koşullarında ve 36 vadeli olacak.

Emekli maaş hesabı aracılığıyla birlikte başvuru gerçekleştirenlerin kredi onayı alabileceği kampanyalarda maaş müşterilerine öncelik tanınıyor.

EMEKLİYE KOLAY KREDİ HEMEN HESABA YATIRILIYOR

Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan alan vatandaşlar 18 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilir.

Hızlı bir şekilde onaylanan emekli kredisi anında hesaplara yatırılıyor ve aynı gün içinde kullanılabiliyor.

'Emekli kredisi' adıyla verilen bu kredilerden yararlanmak isteyen vatandaşlara bankalar belirli şartlar dahilinde ödeme gerçekleştiriyor.

EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru yapmak istiyorsanız size en yakın Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubesine giderek kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir, bireysel müşteri temsilcisi üzerinden ne kadar kredi alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Ayrıca kamu bankaları tarafından emekli maaş alan vatandaşlara borç kapatma kredisinde kolaylık sağlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN