Ziraat Bankası'ndan emekliye anında 5 bin TL ödeme! Yıl bitmeden başvurunuzu yapın

Ziraat Bankası'ndan emekliye anında 5 bin TL ödeme! Yıl bitmeden başvurunuzu yapın

Ziraat Bankası emekli promosyon ücretlerini güncelledi. Bankalar, emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına taşımaları için birbirleriyle sıkı bir rekabete girerken, Ziraat Bankası da yeni yıl öncesi maaş müşterisi olan emeklilere anında 5 bin TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. İşte, güncel Ziraat Bankası emekli promosyon ücreti...

2017 yılında başlayan 'emeklilere banka promosyonu' uygulamasında rekabet her geçen gün artıyor. Emekli maaşını istediği bankadan alabilen vatandaşlar, tercih ettiği banka tarafından 'teşekkür' anlamında promosyon ücreti ödeniyor. Son dönemde promosyon ücretleri bir hayli yükselirken, Ziraat Bankası yıl bitmeden emekli maaşı promosyon ödemelerini güncelledi.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

2022 yılı içerisinde emekli promosyon ücretlerinde bankalar da en çok müşteriye sahip olabilmek için birbirleriyle yarışa girmişti. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) 'promosyon ücretlerini güncelleyin' uyarısı doğrultusunda Ziraat Bankası harekete geçti ve aralık ayı emekli promosyon ücretlerini duyurdu.

Ziraat Bankası emeklilik promosyon ücretleri şöyle:

3 bin 500 TL altında maaş alanlar: 3 bin TL

3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında maaş alanlara: 3 bin 500 TL

7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında maaş alanlara: 4 bin 500 TL

10 bin TL ve üzerinde maaş alanlara: 5 bin TL

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası emekli maaş müşterisi olmak için şunlara dikkat etmek gerekiyor:

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılır. Müşterilerin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilir.

Başvurular 18 Ekim 2022 tarihi itibarıyla başlayacak olup, promosyon ödemeleri ise 1 Kasım 2022 tarihinden sonra gerçekleşecek.

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşteriler promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterli.

Ziraat Bankası'ndan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşteriler için ödenecek promosyon tutarı, maaş tutarları toplamına göre hesaplanır.

Ziraat Bankası emekli maaşı promosyon ödemesine ilişkin başvuru kanalları şöyle:

* Şubeler
* İnternet şubesi
* Ziraat Mobil
* ATM'ler
* SMS
* Müşteri İletişim Merkezi (0850 220 00 00)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN