Lüks araçta kokain kullandığına ilişkin görüntülere rağmen kendisini "Kokain değil, şaka amaçlı pudra şekeri çektik" sözleriyle savunan eski AK Partili Kürşat Ayvatoğlu, bu kez çakarlı aracıyla trafiğe çıktı. Paylaşımı kısa sürede gündem olurken aracın üzerindeki 'doğru adamla yola devam, Recep Tayyip Erdoğan' yazısı dikkat çekti.
AK Parti Genel Merkezi eski çalışanı Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüleri çok konuşulmuştu.
Tepki çeken o görüntüler sonrası tutuklanan ve araçtaki maddenin 'pudra şekeri' olduğunu iddia eden Kürşat Ayvatoğlu, son paylaşımıyla yeniden gündeme oturdu.
Çakar taktırdığı yeni lüks aracıyla trafiğe çıkan Ayvatoğlu'nun aracının üzerine yaptırdığı kaplamalar da dikkat çekti. Kürşat Ayvazoğlu, gündeme gelen mal varlığı ve aylık kazancıyla ilgili ‘araba alım-satımı yaparak’ para kazandığını iddia etmişti.