Punch'ın peluşu satış rekoru kırdı

Punch'ın peluşu satış rekoru kırdı

Japonya'da bir hayvanat bahçesinde yaşayan ve sosyal medyada paylaşılan videolarıyla tanınan makak yavrusu Punch'ın yanında taşıdığı turuncu peluş orangutan oyuncağı satış rekorları kırdı. Oyuncak IKEA Türkiye’de 629 TL’ye satışa sunuluyor.

Japonya’daki Ichikawa Şehir Hayvanat Bahçesi’nde yaşayan altı aylık makak yavrusu Punch, annesi tarafından doğumdan sonra terk edilince sosyal medyanın ilgi odağı haline gelmişti. Punch’ın yanında sürekli taşıdığı peluş oyuncağı da kısa sürede fenomen oldu.

Sosyal medyada “Punch’ın annesi” olarak anılan peluş orangutan, kısa sürede dikkat çekti ve takipçilerin ilgisiyle satışları yükseldi. Punch’ın oyuncağı, Japonya, ABD ve Güney Kore’de tükenme noktasına geldi.

TÜRKİYE’DE 629 TL’DEN SATILIYOR

Punch’ın teselli peluşu IKEA Türkiye sayfalarında da satışa sunuldu ve fiyatı 629 TL olarak belirlendi. Oyuncak, “Punch’ın teselli orangutanı” sloganıyla tanıtılıyor ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Punch’ın uyurken veya gün içinde oyuncağına sarıldığı anlar öne çıkıyor.

screenshot-at-feb-22-16-43-19.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN