Ramazan ayı indirimleri göz kamaştırıyor! Tuvalet kağıdında dev indirim, O marketin stoklarında bitmek üzere...

Ramazan ayı indirimleri göz kamaştırıyor! Tuvalet kağıdında dev indirim, O marketin stoklarında bitmek üzere...

Ülkemizde yükselen enflasyon ile birlikte market ürünlerine gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Son yıllarda en çok zamlanan ürünlerden birisi olan Tuvalet Kağıdında büyük indirim geldi. Ramazan ayına girilmesiyle birlikte birçok marketten yeni indirimler duyuruluyor. O marketten yapılan indirim ile birlikte market önünde tuvalet kağıdı kuyruğu oluşacak. İşte tüm detaylar...

TUVALET KAĞIDINDA RAMAZAN İNDİRİMİ!

Her geçen gün yükselen enflasyon ile birlikte market ürünlerindeki fiyatlarda artış gösteriyor. Enflasyon sonrasında gelen zamlar ile birlikte vatandaşlar artık tepkisiz kalmıyor. Yaşanan zamlar sonucunda tuvalet kağıtlarında büyük bir indirim gündemde yer aldı.

Son yılların en çok zamlanan ürününden birisi olan tuvalet kağıdında geçtiğimiz yıl büyük değişimler yaşanmıştı. 2022 senesinde büyük bir ölçüde yaşanan değişiklik ile birlikte o market tarafından tuvalet kağıdı indirimi düzenlendiği açıklandı.

Tuvalet kağıdı fiyatlarında yaşanılan zamlı süreçten günümüze kadar artış gösterirken o markette 32'li tuvalet kağıdı sadece 104 TL tutarında satılıyor. İndirime dair detaylar kısa bir süre önce paylaşıldı. Gündemde yer alan tuvalet kağıdı indirimi hangi markalarda olduğu ise merak konusu haline geldi.

toilet-paper-istock-846196506.jpg

TUVALET KAĞIDI İNDİRİMLERİ!

Tuvalet kağıdında yaşanan indirim ile birlikte milyonlarca tüketici CarrefourSA'nın yolunu tuttu. 11 ayın sultanı olan ramazanın gelmesiyle birlikte birçok üründe indirim yapılıyor. Bir diğer tuvalet kağıdı indirimi ise Migros'tan geldi. Migros tarafından yapılan açıklama ile birlikte 32'li Teno Yeni Seri Tuvalet Kağıdı 169,90 TL yerine sadece 104,95 TL seviyesinden satışa sunuluyor. CarrefourSA'da indirime giren tuvalet markaları sıralandı. Tuvalet kağıdı indirimleri ise şu şekilde;

  • Familia Aloe Vera Özlü Tuvalet Kağıdı 12'li 59,90 TL tutarında satılıyor.
  • Selpak Tuvalet Kağıdı 32'li 206,18 TL tutarında satılıyor.
  • Solo Akıllı Seçim Tuvalet Kağıdı 16'lı 78,90 TL tutarında satılıyor.
  • Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıdı 32'li 206,18 TL tutarında satılıyor.
  • Solo Akıllı Seçimler Tuvalet Kağıdı 32'li 129,90 TL tutarında satılıyor.
  • Solo Akıllı Seçimler 8'li Tuvalet Kağıdı 34,90 TL tutarında satılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN