Range Rover'da ne varsa onda da var! Bu fırsat kaçmaz Chery Tiggo 7'de bir de indirime gitti

Range Rover'da ne varsa onda da var! Bu fırsat kaçmaz Chery Tiggo 7'de bir de indirime gitti

Türkiye otomobil pazarının yeni gözdesi Chery Tiggo 7 Pro, lüks SUV segmentinde adından söz ettiriyor. Çin menşeili bu otomobil, dikkat çekici özellikleri ve rekabetçi fiyatlarıyla dikkat çekiyor...

Chery Tiggo 7 Pro'nun T1X platformu üzerine kurulu modern tasarımı, otomobil tutkunları arasında heyecan uyandırıyor. 4500 mm uzunluk, 1842 mm genişlik ve 1746 mm yükseklikle büyük boyutlarına rağmen sade çizgilere sahip olan araç, 210 mm yerden yüksekliğiyle off-road yeteneklerini de beraberinde getiriyor.

1.jpg

PERFORMANS VE YAKIT EKONOMİSİ

1.6 litrelik turbo beslemeli benzinli motor, 183 beygir güç ve 275 Nm torkla sürücüsüne hızlı ivmelenme vaat ediyor. 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanın eşlik ettiği bu güçlü motor, 8.6 litre/100 km'lik bir yakıt tüketimiyle de ekonomik bir sürüş imkanı sunuyor.

2-001.jpg

İÇ MEKANDA LÜKS VE KONFOR

Deri koltuklar, panoramik cam tavan ve hafızalı aynalar gibi lüks detaylar, Chery Tiggo 7 Pro'nun iç mekanını adeta bir sınıf yukarı taşıyor. Dokunmatik ekranlar sayesinde sürücüye sunulan kolay ve hızlı kontrol imkanı da cabası.

GÜVENLİK ÖZELLİKLERİYLE FARK YARATIYOR

Chery Tiggo 7 Pro, sürücü ve yolcuların güvenliğini ön planda tutarak, altı adet hava yastığı, lastik basınç izleme sistemi ve çarpışma önleme asistanı gibi özelliklerle donatılmış.

3.jpg

2023 MODEL FİYATLANDIRMA

Tiggo 7 Pro Comfort: 1.195.000 TL
Tiggo 7 Pro Luxury: 1.315.000 TL
Tiggo 7 Pro Excellent: 1.395.000 TL
Rakipleriyle Zorlu Rekabet İçerisinde

Chery Tiggo 7 Pro, Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Peugeot 5008, Volkswagen Tiguan Allspace ve Skoda Kodiaq gibi güçlü rakiplerle aynı segmentte yarışıyor. Fiyat-performans oranıyla bu rekabette öne çıkmayı hedefliyor.

Bu yeni modelin, Türkiye pazarında nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Ancak şimdilik Chery Tiggo 7 Pro'nun, özellikleri ve fiyat avantajıyla önemli bir kitleyi etkileyeceğini söylemek mümkün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN