Resmen kıyamet koptu El Nino belası can aldı! 2 saatte 61 bin yıldırım: 12 ölü, 14 yaralı

Dünyayı kasıp kavuran El Nino belası can almaya devam ediyor. O şehir resmen kıyameti yaşadı. Gökyüzünü yararı geçen elektrik 12 kişinin ölümüne neden oldu. İşte tüm detaylar…

Hem Türkiye'de hem de dünyada etkili olan El Nino, yönünü Bu kez de Hindistan'a çevirdi. Kimsenin inanmak istemediği o bilgiler sosyal medyada gezinirken uzmanlar da şaşkınlığını gizleyemedi. 2 saat içerisinde 61.000 yıldırımın düştüğü belirtilirken can kaybı da her geçen saat artmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar…

KIYAMETİ YAŞATTI

Son günlerde gökyüzünü aydınlatan şimşekler bu kez de Hindistan'da yüzünü gösterdi. Kıyamet gibi bir gün yaşayan Hindistanlılar neye uğradığını şaşırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yaşanan olayın detaylarını paylaşan Selim Atalay, yaşanan durumda bir yanlışlık olduğunu beklediklerini ancak aynı bilginin sürekli döndüğünü söyledi. Toplam 61.000 Yıldırım'ın düştüğünü belirten Atalay, 12 kişinin hayatını kaybettiğini ve 14 yaralının olduğunu belirtti.


El Nino, Hindistan'ın Odişa kentinde etkisini gösterirken 2 saat içerisinde Düşen Yıldırım sayısının 61 bine ulaştığı aktarıldı. 3 gün boyunca devam edecek hava olayları yildirim-dusmesi.jpgHindistanlıları dalar korkutuyor. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile detayları aktaran Selim Atalay şu ifadeleri dile getirdi:


“Yanlışlık vardır… diye bekledik ama aynı bilgi gelip duruyor: 61 bin yıldırım düştü !
Hindistan Odişa kentine 2 saatte 61 bin yıldırım düştü.
12 kişi öldü. 14 yaralı
Aşırı hava durumu 3 gün daha sürecek”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN