Saadet Partisi'nden 'seçim' değerlendirmesi: Her şey daha yeni başlıyor

Saadet Partisi'nden 'seçim' değerlendirmesi: Her şey daha yeni başlıyor

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede iktidarın yüzde 50'nin altında kaldığını söyleyerek "Her şey daha yeni başlıyor. Sandık varsa umut vardır, bu ülkeye baharı getireceğiz" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, sosyal medya hesabından seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Oy sayımının devam ettiği sürece ilişkin umudun yitirilmemesi gerektiğine vurgu yapan Yazıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'İNSANIMIZ DEĞİŞİM TALEBİNİ ORTAYA KOYDU'

21 yıllık iktidarın sonunda devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim çalışması yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletimiz nezdinde kaybetmez algısını yitirmiştir. İnsanımızın %50’sinden fazlası “değişim” talebini ortaya koymuştur.

'HER ŞEY DAHA YENİ BAŞLIYOR'

Her şey daha yeni başlıyor. Sandık varsa umut vardır, bu ülkeye baharı getireceğiz.

'MESAJI ALACAĞIZ 28 MAYIS'TA KAZANACAĞIZ'

Milletimizin iradesi, bizim için her şeyin üstündedir. Hiçbir toplumsal talebe, halkımızın iletmek istediği mesaja kayıtsız kalamayız. İktidar, halktan gelen mesajları algılayabilme yeteneğini kaybettiği için bugün %50’nin altındadır.

Mesajı alacağız ve 28 Mayıs’ta kazanacağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN