Saçınızdaki beyazlıklar bu formül ile yok oluyor! 1 saatte simsiyah saçlara kavuşun: Doğal yollar ile beyaz saçlara veda edin

Saçınızdaki beyazlıklar bu formül ile yok oluyor! 1 saatte simsiyah saçlara kavuşun: Doğal yollar ile beyaz saçlara veda edin

Saç bakımlarının oldukça önemli olduğu yıllarda saçlarda yer alan beyazlıklar zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. Saçlarında beyazlık gören bireylerin morali bozulmasının yanına soluğu kuaförde alıyor. Yaşlılık, sinir ve stres belirtileri olan saç beyazlamasından kurtulmak için doğal yolları tercih edenlere formüş paylaşıldı. Bu formüş ile kafanızda tek bir tel beyaz bile kalmayacak. İşte tüm detaylar...

BEYAZ SAÇLARA VEDA EDİN

Milyonlarca insanın şikayetçi olduğu saç beyazlamasındaki nedenler tek tek belirtilirken doğal çözümlerde gündemde yer alıyor. Saçların beyazlamasındaki en önemli etken ise saça rengini veren pigmentlerin önemli ölçüde azalmasıdır.

Pigmentlerin azalmasıyla birlikte saçlarda yer alan siyahlıkların giderek azalarak beyazladığı söyleniyor. Fakat saçlarınızdaki beyazlamanın tek nedeni bu değildir. Saçlarda yer alan beyazlamalar genetik faktörler, stres, vitamin ve mineral eksikliği, düzensiz beslenme ve düzensiz uyku gibi daha birçok etkenlerden yola çıkılarak oluşabilir.

Saçlarınızda oluşan beyazlama genellikle yaş ilerlemesiyle birlikte kendisini gösterir. Fakat, saçların beyazlaması sadece yaş ile orantılı değildir. Saçlarınızda genç yaşlarda da beyazlık görülebilir. Saçlarınızdaki beyazlıkları doğal yollardan gidermek için aşağıda yer alan formülleri uygulamanız gerekir.

kahve-sac-bakim.jpg

KAHVE

Kahve kişisel bakım olarak birçok alanda kullanılır. Saçlarınızdaki beyazlıkların ise giderilmesinde oldukça işlevlidir. Güçlü bir kahve demliği hazırlayarak saçlarınızdaki beyazlıklardan kurtulabilirsiniz.

Kahveyi hazırladıktan sonra soğumaya bırakmanız gerekir. Daha sonrasında saçınıza uygulayarak 1 saat kadar bekledikten sonra saçınızı durulamanız gerekir. Kahve saçınıza zengin ve koyu kahverengi bir renk vermelidir.

kinanin-saca-yararlari.jpg

KINA

Saçlarınızda yer alan beyazlıkları gidermenin en bilindik yöntemlerinden birisi de kınadır. Kına saçlara doğal bir renk katarak beyazlıklarınızın yok olmasını salar. Saçınızı besler ve büyük ölçüde onarır. Kına ile bir macun oluşturarak uygulayabilirsiniz.

Macun oluşturmak için öncelikle kına tozunu sıcak su ile karıştırın. Daha sonrasında ise saçınıza uygulayarak birkaç saat bekleyin. Bekleme işleminden sonra su ile durulayarak, saçınızın kına rengini aldığını göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN