Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuç ve sözlü mülakat tarihleri belli oldu

Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuç ve sözlü mülakat tarihleri belli oldu

İŞKUR Sağlık Bakanlığı sözlü mülakat tarihleri ne zaman? sorusu bu gün açıklanması beklenen kura sonuçlarından sonra araştırılmaya başlandı. Kurada adı çıkan vatandaşlar şimdi de "Sağlık Bakanlığı sözlü mülakatta neler sorulacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Sağlık Bakanlığı kadrolu personel alımı kurası 15 Ocak günü noter huzurunda yapılacak. Kura çekiminin ardından sonuçların açıklanacağı ve sözlü mülakatların yapılacağı tarihler belli oldu. İşte İŞKUR Sağlık Bakanlığı sözlü mülakat tarihleri ve Sağlık Bakanlığı sözlü mülakatta neler sorulacağına dair merak edilen her şey...

İŞKUR Sağlık Bakanlığı sözlü mülakat tarihleri ne zamanSağlık Bakanlığı personel alımı kurası bu gün noter huzurunda yapılacak. Peki Sağlık Bakanlığı sözlü mülakatta neler sorulacak? Kura çekiminin ardından şimdide vatandaşların gözü sözlü mülakatların yapılacağı tarihlerde. İşte Sağlık Bakanlığı kadrolu 6 bin 409 sağlık işçisi alımı mülakat tarihleri ile ilgili son dakika haberleri ve yeni gelişmler...

Aralık ayının sonunda yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından, KPSS 'siz ve 60 KPSS ile farklı kadrolara personel alımı yapacağını duyurdu. İlanın yayımlanmasının ardından başvurular 4 Ocak tarihine kadar alındı. Ambulans şoförü , güvenlik görevlisi, hasta kabul görevlisi, veri giriş personeli gibi kadrolara 4 Ocak tarihinde başvuruların sona ermesinin ardından adaylar , kura çekiminin ne zaman yapılacağını ve sözlü mülakat tarihlerini araştırmaya başladı.

19-01/15/saglik-bakanligi-sozlu-mulakatta-neler-sorulacak.jpg

İŞKUR SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUCU VE MÜLAKAT TARİHLERİ

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilan metninde , kura çekiminin 15 Ocak günü yapılacağına yer verildi. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 'nden alınan son bilgilere göre kura çekimi sonuçlarının 17 Ocak günü erişime açılacağına yer verildi.

17 Ocak tarihinde kura sonuçlarının açıklanmasının ardından 18-19 Ocak tarihlerinde adaylar , evraklarını İl Sağlık Müdürlüklerine elden teslim edecek. Daha sonra 21 Ocak günü mülakata gireceklerin listesi açıklanacak ve adaylar 22-30 Ocak arasında sözlü mülakata alınacak.

Diğer seçim aşama tarihleri ise şu şekilde;

19-01/15/kur-saglik-bakanligi-sozlu-mulakat-tarihleri.jpg

 

SAĞLIK BAKANLIĞI KURALARI NASIL YAPILIYOR?

Sınava alınacak asıl adayların listesi, İŞKUR’un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı, öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı olarak noter huzurunda kurayla belirlenecek. Kurayla aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan liste de oluşturulacak.

Belirlenen asıl ve yedek aday listeleri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “www.yhgm.saglik.gov.tr” internet adresinde ilan edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN