Şahan'dan o siyasi isme olay yaratacak sözler: Ülkesini hiç iplemeden intikam peşinde koşan siyasetçi kim?

Şahan'dan o siyasi isme olay yaratacak sözler: Ülkesini hiç iplemeden intikam peşinde koşan siyasetçi kim?

Recep İvedik film serisiyle tanınan komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla isim vermeyerek Muharrem İnce'ye gönderme yaptı. Gökbakar İnce'yi intikam peşinde koşmakla ve "mevcut iktidara yarayacak" bir harekette bulunmakla suçladı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Memleket Partisi Genel Başkanı ve 2023 Genel Seçimleri Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye gönderme yaptı.

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran ve önümüzdeki seçimlerde de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rakibi olarak aday olan Muharrem İnce'nin adını anmadan kendisini işaret eden Gökbakar, İnce'yi intikam peşinde koşmakla ve "mevcut iktidara yarayacak" bir harekette bulunmakla suçladı.

Gökbakar Twitter hesabından "Mevcut iktidarı devirmek üzere cumhurbaskanı adayı olan ve bu hareketi sadece ve sadece mevcut iktidara yarayan, eski partisinden yaralı olduğu için, ülkesinin mevcut durumunu hiç iplemeden intikam peşinde koşan siyasetçi kimdir?" cümlelerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN