Muhalefete yönelik kara propaganda devam ediyor: Sahte broşür, sahte mutabakat metninin ardından şimdi de sahte pankart

Muhalefete yönelik kara propaganda devam ediyor: Sahte broşür, sahte mutabakat metninin ardından şimdi de sahte pankart

Yerel seçimlere günler kala, muhalefete yönelik kara propaganda da hız kazandı. Sahte broşür, sahte mutabakat metninin ardından şimdi de sahte pankart asıldı. Eski CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu pankartı sosyal medya hesabından paylaştı. Bekaroğlu, "Sayın Kılıçdaroğlu bu yapılanlardan çok rahatsız, çok üzülüyor, kendisini arayan herkesten seçim çalışmalarına katılmalarını istiyor" dedi.

CHP'ye yönelik geçtiğimiz günlerde sahte broşür, sahte mutabakat metni dağıtılmış CHP yaşananlara tepki göstermişti. Benzer bir olay bu kez de Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu üzerinden yapıldı. Düzenlenen sahte pankartta, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı kullanılarak, "Seni sırtından hançerleyenlere oy yok" yazısının altında Kemal Kılıçdaroğlu ismi yer aldı.

Eski CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu pankartın fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaştı.

Bekaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

‘Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ diye bir grup var mı bilmiyorum ama ben Kılıçdaroğlu yakın, hatta ‘çok yakın’ kişilerden biriyim, Sayın Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılışının ‘böyle’ olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ancak Kurultay geçmiştir, şimdi ülkemiz için çok önemli bir seçim yapılacak, bu seçimin kaybedilmesinin ne anlama geldiğinin farkındayım. Ciddi bir bel fıtığından muzdarip olmama rağmen başta İstanbul Üsküdar ve Rize Fındıklı olmak üzere seçim çalışmalarına katılıyorum, son günlerde çalışmak ve oy kullanmak üzere yarın tekrar İstanbul’a gidiyorum. Kılıçdaroğlu’nu seven tüm CHP’lilerin böyle düşündüğü ve böyle yaptığını biliyorum.

Ayrıca Sayın Kılıçdaroğlu bu yapılanlardan çok rahatsız, çok üzülüyor, kendisini arayan herkesten seçim çalışmalarına katılmalarını istiyor. Kılıçdaroğlu’nu sevenlerin böyle bir pankartı asmayacaklarını ‘biraz aklı’ olan herkes bilir. Tüm CHP’liler de bu sahteciliği kimlerin yaptığını biliyor zaten.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN