Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvinliler bu uyarı size! Felaket kapıda: Her şeyi silip süpürecek

Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvinliler bu uyarı size! Felaket kapıda: Her şeyi silip süpürecek

Ağustos ayı ile birlikte artan hava sıcaklıklar yağışları beraberinde getirdi. İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde yer yer yağışlar görülürken vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl olacak? Yağışlar hangi bölgelerde etkili olacak?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvinliler bu uyarı size. Büyük felaket geliyor! Sel ve su baskınlarına dikkat. Her şeyi silip süpürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayınladı. Bölge bölge yağışlar görülmeye devam ederken Meteoroloji tarafından Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvinliler için kritik uyarı yapıldı. Hava raporuna göre, sıcaklıklar artmaya devam ederken o bölgelerde sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük felaket kapıda! Her şeyi silip süpürecek. O tarihler arasında sakın dışarı çıkmayın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzeydoğusu ile İç Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-08-24t152240-942.jpg

Hava sıcaklıklarında nemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey, yurdun güney kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

BÖLGELERDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

EGE

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra Eskişehir çevrelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kıyılarında yer yer pus ve sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Samsun'un doğusu, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz bölgesinde etkili olacak yağışlara karşı sel ve taşkınlara yönelik dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU

24 AĞUSTOS 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

25 AĞUSTOS 2023 CUMA GÜNÜ

h2.png

26 AĞUSTOS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

27 AĞUSTOS 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

28 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN