Samsung'dan öğrenci ve öğretmenlere büyük jest! Telefonlarda %18 tabletlerde %20 indirim imkanı

Samsung'dan öğrenci ve öğretmenlere büyük jest! Telefonlarda %18 tabletlerde %20 indirim imkanı

Yeni eğitim ve öğretim dönemine sayılı günler kala Samsung'dan öğrenci ve öğretmenler için büyük jest haberi geldi! Öğrenci ve öğretmenler için harekete geçen Samsung, telefon modellerinde yüzde 18, tablet modellerinde ise yüzde 20 indirim başlattığını duyurdu. İşte, Samsung'un yeni kampanyasının detayları...

Samsung, öğrenci ve öğretmenlere özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu! Bu kampanya kapsamında, Eylül ayı süresince bütün telefon ve tabletlerde öğretmen ve öğrencilere özel indirim uygulanacak.

Samsung'un yaptığı açıklamada, Eylül ayı süresince bütün tablet modellerinde yüzde 20, akıllı telefon modellerinde ise yüzde 18 indirim uygulanacağı belirtildi. Kampanyadan tüm öğrenci ve öğretmenler yararlanabilecek.

c-h-4-ic.jpg

İNDİRİME EK BUDS2 KULAKLIK VE ŞARJ ADAPTÖRÜ HEDİYE

Ayrıca Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modelinde indirime ek olarak Buds2 kablosuz kulaklık ve şarj adaptörünün hediye edildiği özel paket de öğrencilere sunulacak.

Söz konusu indirim kampanyasından yararlanmak isteyenler e-Devlet sisteminden alacakları öğrenci ve öğretmen belge numarası ile doğrulama yaptıktan sonra indirimden yararlanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN