Saniye saniye görüntüledi! Tuvaletinden öyle bir yaratık çıktı ki... Kamera olmasa kimse inanmaz

Tüm dünyada etkisini gösteren küresel ısınma hayvanlarında davranışlarını değiştirmiş durumda. Özellikle yılanlar artan popülasyonları ile birlikte insan yaşamına istemsizce dahil olmaya devam ediyor. Gelen son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Tuvaletten öyle bir yaratık çıktı ki görenler gözlerine inanamadı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. İşte o ilginç görüntüler...

İnsanların en çok korktuğu hayvanların başında gelen yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Sıcak havalar ile birlikte kendilerini serin yerlere atan yılanlar bu sefer insanların yaşam alanına dahil olmuş durumda. Sosyal medyada çekilen görüntüler tüyleri diken diken etti. Burak Doğansoysal o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tuvaletinden öyle bir yaratık çıktı ki görenler şaştı kaldı. Dev kertenkelenin çıktığı yer görenleri şoke etti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük istila başladı!

TUVALLETTEN ÖYLE BİR YARATIK ÇIKTI Kİ...

Yılan haberleri son dönemde kullanıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Tuvaletinden öyle bir yaratık çıktı ki görenler şaştı kaldı.

jhjhhj-73.jpg

Burak Doğansoysal X (Twitter) hesabından paylaştığı videoda takipçilerini şoke etti. Klozetin içinden dev bir kertenkele süzüle süzüle çıktı. O anları cep telefonun kamerasıyla çeken Doğansoysal, heyecandan ne yapacağını şaşırdı.

Burak Doğansoysal yapmış olduğu paylaşımda, "Ne şanslı insanlar var. Asya’da defalarca karşılaşmama rağmen bu kadar yakından ve detaylı çekemedim. Ürkek bir hayvan, kaçıyor hemen." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN