Seçil Çiftçi'nin eski sevgilisini öldürdüğü cinayette Adli Tıp raporu mahkemeye ulaştı

Seçil Çiftçi'nin eski sevgilisini öldürdüğü cinayette Adli Tıp raporu mahkemeye ulaştı

İstanbul’da eski sevgilisi Semih Sevim’i öldürüp, babasıyla birlikte ormana gömen şarkıcı Seçil Çiftçi'nin yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin Adli Tıp raporu, mahkemeye ulaştı. Raporda, maktuldeki yaralanmaların tamamının sanığın kendisi tarafından yapılabileceği gibi bir başkası ya da başkaları tarafından da yapılmış olabileceği, bunlar arasında tıbben ayrım yapılamadığı belirtildi. Olayı tek başına yaptığını söyleyen Çiftçi'nin tahliye talebi reddedildi.

İstanbul Sancaktepe'de eski sevgilisi Semih Sevim'i öldürdükten sonra babasıyla birlikte ormana gömmek suçlamasıyla yargılanan şarkıcı Seçil Çiftçi'nin davasında önemli bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili hazırlanan Adli Tıp raporu mahkemeye ulaştı. Raporda, Semih Sevim üzerindeki yaralanmaların tıbben kim veya kimler tarafından yapıldığına dair net bir ayrım yapılamadığı belirtildi. Bunun üzerine, olayı tek başına gerçekleştirdiğini iddia eden Çiftçi'nin tahliye talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Olay, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde ormanlık bir alanda meydana geldi. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu, katil zanlısının maktulün eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi olduğu ortaya çıktı. Çiftçi, Semih Sevim ile ilişkilerinin bitmesine rağmen Sevim'in kendisini takip etmeyi sürdürdüğünü ve barışma tekliflerini reddettiğini ifade etti. İddialara göre, Sevim'in çorapla boğularak öldürüldüğü cinayette yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın dördüncü duruşmasında, cinayete ilişkin hazırlanan Adli Tıp raporunun mahkemeye ulaştığı duyuruldu. Raporda, otopsi sonucunda maktulün zehirlenmediği, bilincini kaybedecek herhangi bir madde almadığı kaydedildi. Ayrıca, maktulün üzerindeki yaralanmaların boğma eylemi öncesinde oluştuğu ve sert bir cisimle yapıldığı belirlendi.

'ADLİ TIP RAPORU BENİ DOĞRULUYOR'

Seçil Çiftçi, mahkemede yaptığı savunmada, Adli Tıp raporunun kendisini doğruladığını öne sürdü. Çiftçi, maktulü önce viski şişesiyle sonra da sopa ile vurduğunu, ancak Semih Sevim'in buna rağmen etkilenmediğini anlattı. Çiftçi, "Darbe almasına rağmen etkilenmeyip tekrar kalkmaya çalıştı. Olay sebebiyle çok pişmanım," dedi.

Sanık avukatı, müvekkilinin maktulle husumetli olduğunu, daha önce tehdit edildiğine dair mesaj ve arama kayıtlarının dosyada bulunduğunu belirterek, meşru müdafaa koşullarının oluştuğunu iddia etti. Şikayetçi ve avukatları ise, Seçil Çiftçi'nin bu eylemi tek başına yapmasının mümkün olmadığını vurgulayarak, planlı bir cinayet olduğunu öne sürdüler.

Mahkeme heyeti, mütalaanın hazırlanması için dosyayı duruşma savcısına gönderilmesine karar verdi ve Seçil Çiftçi'nin tutukluluk halinin devamına hükmetti. Davanın gelecek duruşması büyük bir merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN