Seçil Erzan davasında yarın büyük gün: Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera duruşmaya katılmazsa....

Seçil Erzan davasında yarın büyük gün: Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera duruşmaya katılmazsa....

Yarın yapılacak olan gizli fon dolandırıcılığı davası, eski bankacı Seçil Erzan'ın 4. kez hakim karşısına çıkacak. Davanın önemli figürlerinden olan Erzan'ın yanı sıra, davaya milyonlarca dolar kaybeden isimler Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera'nın da duruşmaya katılması bekleniyor. Ancak, bu isimlerin duruşmaya gelmemesi halinde haklarında zorla getirme kararı çıkarılacak.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yarın yapılacak olan gizli fon dolandırıcılığı davası, kamuoyunun yakından takip ettiği bir sürecin parçası olarak devam ediyor. Bu davanın kilit ismi olarak gösterilen eski bankacı Seçil Erzan, 4. kez hakim karşısına çıkacak.

76 YILDAN 249 YILA KADAR HAPİS İSTEĞİ

Davada, futbolcular ve iş insanlarını yaklaşık 26 milyon dolar dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan'ın cezası, 76 yıldan 249 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep ediliyor. Erzan'ın yanı sıra 7 sanığın daha yargılandığı bu dava, dolandırılanların yanı sıra kamuoyunun da ilgi odağı haline geldi.

NTV'de yer alan habere göre; davanın önceki duruşmalarında sanıklar savunmalarını yaparken, dolandırıldıklarını iddia eden 11 kişi de müşteki sıfatıyla mahkemeye ifade vermişti. Bu süreçte, Erzan'a ait cep telefonlarında yapılan bilirkişi incelemesine ilişkin 200 sayfalık bir rapor da dava dosyasına eklenmişti.

Rapor, Erzan ile banka yetkilileri arasındaki yazışmaları içeriyordu ve raporda özellikle Fatih Terim ve Arda Turan'ın kredileri hakkında yapılan konuşmalar dikkat çekmişti. Bu kritik aşamada, davanın gelişimi ve sonuçları, tüm dikkatler üzerinde yoğunlaşmış durumda.

YARIN GELMEZLERSE ZORLA GETİRİLECEKLER

Duruşmada, daha önce duruşmalara katılmayan isimlerin, müşteki olarak dinlenmek üzere mahkemeye gelmeleri bekleniyor. Gelmeleri dahilinde duruşmada Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera dinlenecek. Öncesinde 3 duruşmaya katılmayan futbolcular bu duruşmaya da gelmezse haklarında zorla getirilme kararı verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN