Seçime 1 gün kala asgari ücret hesabı netleşti! Öyle bir zam geliyor ki...

Seçime 1 gün kala asgari ücret hesabı netleşti! Öyle bir zam geliyor ki...

14 Mayıs seçimiyle beraber iktidar da seçim vaatlerini açıkladı. Asgari ücrete yapılacak olan Temmuz ara zammı sonrası gözler zam oranına döndü. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan net rakamlar geldi. Asgari ücret bakın ne kadar oluyor?

Başta EYT olmak üzere, emekli maaşı, kamu işçilerinin maaşı ve memur maaşından sonra asgari ücret içinde müjdeli haberi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayında zam yapılacağını duyurmuştu. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun'dan asgari ücrete yapılacak zam oranı geldi. Rakam son yılların en yüksek zam oranına sahip olacak

thumbs-b-c-4eb7ede40b4b970f9b059393199fee3e.jpg

En düşük emekli maaşı 7500 lira, en düşük kamu işçisi maaşı 15.000 TL ve memur maaşının ise 22 TL olacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret için de Temmuz ayı ara zam haberinin verdi.

ASGARİ ÜCRET ZAM ORANI NETLEŞTİ

Kamu işçilerine yapılan yüzde 45'lik zam sonrası asgari ücret rakamı da netleşmeye başladı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan çarpıcı bir paylaşım geldi. Erdursun, Temmuz ayında asgari ücrete gelecek olan zammı açıkladı. En az %50'ye yakın zam beklediğini belirten Özgür Erdursun, yeni asgari ücretin 12.500 TL seviyelerine kadar yükseleceğini söyledi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN