Seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımı sona erdi

Seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımı sona erdi

Yerel seçimlerde nerede oy kullanılacağını gösteren seçmen bilgi kağıtlarının dağıtım süresi sona erdi. Seçmen kağıdını alamayan vatandaşlar, YSK'nın internet sitesi veya e-devlet uygulaması üzerinden oy kullanacakları yer ve sandık bilgilerini edinebilecekler.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde son viraja girildi. 34 partinin katılacağı seçimler için Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) belirlediği seçim takvimi de işlemeye devam ediyor.

Belirlenen seçim takvimine göre, seçimlerde vatandaşların nerede ve hangi sandıkta oy kullanacaklarını gösteren seçmen bilgi kağıtlarının dağıtım süresi bugün sona erdi. Muhtarlıklardan seçmen bilgi kağıtlarını almamış olan vatandaşlar, oy kullanacakları yer ve sandıkla ilgili bilgiyi e-devlet uygulamasına girerek ya da YSK’nın internet sitesinden ‘yurt içi seçmen sorgulama’ bölümüne kişisel bilgilerini girerek öğrenebilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN