Seda Sayan'dan olay yaratacak sözler: Kadınların alım gücü kolaylaştı

Seda Sayan'dan olay yaratacak sözler: Kadınların alım gücü kolaylaştı

Evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı Seda Sayan'ın bir mücevher fuarında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Kadınların mücevhere ulaşmasının ve alım gücünün kolaylaştığını söyleyen Sayan, "Ben senelerin Seda’sıyım, böyle görkemli yüzükler bende olmayacak da kimde olacak” dedi.

Müzisyen Çağlar Ökten ile evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı Seda Sayan'ın bir mücevher fuarında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Sayan, kadınların mücevhere ulaşmasının ve alım gücünün kolaylaştığını söyledi.

Posta'dan Ali Keser'in haberine göre mücevher fuarında görüntülenen Seda Sayan, “Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması, alım gücü kolaylaştı. Ben senelerin Seda’sıyım, böyle görkemli yüzükler bende olmayacak da kimde olacak” dedi.

Sayan, "Çağlar evlilik teklif ederken tam tur bir yüzük taktı. Onun dışındakileri ben aldım. Takıya düşkünlüğüm malum” ifadesini kullandı.

YORUMLAR (9)
9 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN