Seda Sayan'dan olay yaratacak sözler: Kadınların alım gücü kolaylaştı

Seda Sayan'dan olay yaratacak sözler: Kadınların alım gücü kolaylaştı

Evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı Seda Sayan'ın bir mücevher fuarında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Kadınların mücevhere ulaşmasının ve alım gücünün kolaylaştığını söyleyen Sayan, "Ben senelerin Seda’sıyım, böyle görkemli yüzükler bende olmayacak da kimde olacak” dedi.

Müzisyen Çağlar Ökten ile evlilik hazırlıkları yapan şarkıcı Seda Sayan'ın bir mücevher fuarında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Sayan, kadınların mücevhere ulaşmasının ve alım gücünün kolaylaştığını söyledi.

Posta'dan Ali Keser'in haberine göre mücevher fuarında görüntülenen Seda Sayan, “Ben mücevher kadınıyım. Kadınların mücevhere ulaşması, alım gücü kolaylaştı. Ben senelerin Seda’sıyım, böyle görkemli yüzükler bende olmayacak da kimde olacak” dedi.

Sayan, "Çağlar evlilik teklif ederken tam tur bir yüzük taktı. Onun dışındakileri ben aldım. Takıya düşkünlüğüm malum” ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN