Son dakika! Sedat Peker'den yeni Soylu tweet'i: Akşam 6'da sana bir hediyem var

Son dakika! Sedat Peker'den yeni Soylu tweet'i: Akşam 6'da sana bir hediyem var

Sedat Peker, hakkında çarpıcı iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili bir tweet daha attı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, hakkında çarpıcı iddialarda bulunduğu İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili bir tweet daha attı.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Peker "Süslü Süleyman, saat akşam 6'da sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda)" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına canlı yayında cevap vermişti.

"Bu olaylar başlayınca, şunu söyleyebilirim bir organize suç şüphelisinin, Türkiye'de herkesin bildiği tanıdığı birisinin bu iddialarının hepsi saçmadır" diyen Soylu, Türkiye'nin vesayet altına sokulmaya çalışıldığını iddia etmişti.

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine yönelik iddialara Twitter'dan cevap vermişti. Erhan Tuncel'e ile hayatı boyunca bir araya gelmediğini belirten Soylu, tecavüz iddiasını da yalanlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN