Sedat Peker'den yeni video: Serdar Ekşi ile görüşmesini paylaştı

Sedat Peker'den yeni video: Serdar Ekşi ile görüşmesini paylaştı

Sedat Peker, daha önce yayınladığı bir videoda adı geçen Serdar Ekşi ile ilgili telefon görüşmesini paylaştı: Serdar Ekşi ne demiştim? Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, daha önce yayınladığı bir videoda adı geçen Serdar Ekşi ile ilgili telefon görüşmesini paylaştı.

"SERDAR EKŞİ NE DEMİŞTİM?"

Twitter'dan paylaşım yapan Peker, şunları kaydetti: "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil Petrol Dağıtım Şirketi'nin sahibi Serdar Ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. Serdar Ekşi ne demiştim? Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz."

SERDAR EKŞİ'NİN ADI NOTTA GEÇMİŞTİ

12 dakika 45 saniyelik videoda, Peker kendisine haksızlık yapıldığını söylüyor. Ekşi de Peker'e birtakım açıklamalarda bulunuyor. Ekşi ayrıca Peker'in Suriye'ye silah götüren TIR'ların yola çıkışına tanık olduğu şeklindeki sözlerini de onaylıyor.

Telefon görüşmesinde Ekşi'ye SADAT'a işaret eden Peker, şunları söyledi: "Biz 4 TIR yolluyorduk, onlar da 4 TIR veriyorlardı. Ama onların dağıtımını biz yapmıyorduk. Onlar getiriyorlardı, Suriye'de veriyorlardı başka yerlere... Bunlar silah mı satıyordu? Biz satmıyorduk, sen de vardın ben de vardım."

Ekşi de şu cevabı verdi: "Evet, vardım vardım, birçok operasyonda vardım."

Serdar Ekşi'nin ismi daha önce Peker'in Mayıs ayı başında yayınladığı bir videoda kameraya gösterdiği kağıtta "Suriye'ye giden silahlar Serdar Ekşi şahit ve birçokları" notunda geçmişti.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Pazar günü yayınlayacağı video öncesi Suriye'ye gönderilen silahlar ile ilgili bir telefon görüşmesini paylaşacağını duyurmuştu.

Peker, şunları kaydetmişti: "Pazar günkü videoya kadar canınız sıkılmasın diye yarın akşam üzeri saatlerinde, zaman geçirmek için, aperatif niyetine birisiyle yaptığım telefon konuşmamı yayınlayacağım. Konu Suriye silahları."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN