Peker: Sosyal medya hesaplarıma erişim engeli kararı yok

Peker: Sosyal medya hesaplarıma erişim engeli kararı yok

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesaplarına herhangi bir erişim engelleme kararı bulunmadığını ifade ederek, “Telegram’dan kesinlikle yayın yapmayacağım. Derin Mehmet’in adamları yine faaliyette kardeşlerim” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesaplarına erişim yasağı getirildiğine ilişkin iddiaları yalanladı.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Peker, “Twitter, YouTube ve Instagram hesaplarıma herhangi bir erişim engelleme kararı bulunmamaktadır. Ayrıca da Telegram’dan kesinlikle yayın yapmayacağım. Derin Mehmet’in adamları yine faaliyette kardeşlerim. Etlerini parça parça koparacağım. (mecazi anlamda) Çok eğleneceğiz çok!” dedi.

NE YAŞANDI?

Sedat Peker‘in, YouTube kanalında yayınladığı 2. ve 3. bölüm videoları ile Elazığ’da şüpheli şekilde hayatını kaybeden gazeteci Yeldana Kaharman’ın ölümüyle ilgili iddiaları üzerine açıklama yapan Jandarma Genel Komutanlığı‘na cevap verdiği tweetleri, kişilik hakları ihlali gerekçesiyle, Ankara 6. Sulh Ceza Hakimliği‘nin 1 Haziran 2021 tarih ve 2021/6491 sayılı kararı ile erişime engellendi iddia edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN