Sedat Peker 9. videoyu erteledi: 'Tayyip abi ile helalleşeceğiz' demişti

Sedat Peker 9. videoyu erteledi: 'Tayyip abi ile helalleşeceğiz' demişti

Pazar gününü kastederek "Tayyip abi ile helalleşeceğiz" diyen Sedat Peker, yayınlayacağı 9. videoyu erteledi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınlayacağı 9. videoyu erteledi.

Twitter'dan paylaşım yapan Peker, "Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler, benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran'da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar.

Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim" ifadelerini kullandı.

Peker, paylaşımında ayrıca para alan milletvekili, Demirören'ler ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklama yapacağını söyledi.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 8. videoda bir kez daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek "Keşke Tayyip abi, bu işleri çözseydi. Bu kadar veri, belge varken çözseydi. Nedense bize, doğrulara değil onlara inanmak istedi" demişti.

Erdoğan'a yönelik 'Bir dahaki videoda helalleşeceğiz' ifadesini kullanan Peker, uyuşturucu trafiğinde Binali Yıldırım'ın oğlunun olduğunu bir kez daha yinelemişti. Peker, SADAT'ın Suriye'de El-Nusra'ya silah gönderdiğini de iddia etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN