Sedat Peker'in kripto parası çıktı

Sedat Peker'in kripto parası çıktı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in adına kripto para çıkarıldı.

YouTube üzerinden yayımladığı videolardaki iddialarla gündemi meşgul eden organize suç lideri Sedat Peker’in adına kripto para çıkarıldı.

Sedat Peker Token ismiyle ve “SEDATPEKER” kısaltmasıyla dün gece yarısı çıkarılan token kategorisinde yer alıyor. Girişimin Telegram sayfasında yaklaşık bin kişinin olduğu belirtildi.

Genelde şaka ve eğlence üzerine oluşturulun Meme coinler Tesla CEO’su Elon Musk’ın Dogecoin paylaşımları ile popülerlik kazanmıştı.

PAZAR BÜYÜKLÜĞÜ 364 BİN DOLARA ULAŞTI

Sedat Peker Token'in pazar büyüklüğü 364 bin dolar seviyesine ulaşırken; likiditesi de 9,5 bin dolar seviyesine yaklaştı. Diğer yandan, "Sedat Peker Token"den sonra bir de "Reis Sedat Peker Coin" piyasaya sürüldü.

kripto-para-birimi.jpg

MEME TOKEN NEDİR?

MEME Token kripto para birimi geçen hafta yaklaşık %1.500 oranında değer kazandı ve 1.900$ seviyelerine yükseldi.

Son yedi gün içinde göstermiş olduğu bu yükseliş ile MEME token, kripto paralar içinde en iyi performans gösteren kripto paralardan biri haline geldi.

MEME, kullanıcıların işlem yapabilecekleri ve “değiştirilemez tokenlar (NFT) “ satın alabilecekleri bir platform olan MEME’nin yönetişim belirtecidir.

NFT’lerin birçok kullanım durumu var, ancak kullanıcılar genellikle popüler DeFi trendlerine sahip benzersiz sanat eserleri içeren nadir ticaret kartlarını satın alabilir ve işlem yapabilir. MEME, bu nadir NFT’leri satın almak için harcanabilecek Ananaslar oluşturmak için gereklidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN