Sedat Peker'in videoları Fransa'da gündem oldu: TV dizisinden daha eğlenceli

Sedat Peker'in videoları Fransa'da gündem oldu: TV dizisinden daha eğlenceli

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bölümler halinde YouTube'dan yayınladığı videolar Fransa'da gündem oldu. Le Monde, Peker'in açıklamaları için "Bir mafya patronunun sırları Türkiye'de kargaşaya neden oldu. Bir TV dizisinden daha eğlenceli" ifadelerini kullandı.

Fransa'nın önemli gazetelerinden Le Monde, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in YouTube'da bölümler halinde yayınladığı videoları haberleştirdi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Organize suç örgütü lideri Peker'in 20 milyona yakın izlenen videolarını, "Bir mafya patronunun sırları Türkiye'de kargaşaya neden oldu" başlığıyla duyurduğu gazete şu ifadeleri kullandı:

"Gangster Sedat Peker her hafta Youtube'da, Türk devletinin yüksek temsilcileriyle geçmiş ilişkilerinden bahsediyor. Bu yaygın olarak takip edilen ifşaatlar, Cumhurbaşkanı’nın partisi AKP saflarında tedirginlik yaratıyor."

'TV DİZİSİNDEN DAHA EĞLENCELİ'

"Mafya patronu Sedat Peker'in haftalık YouTube videoları, bir TV dizisinden daha eğlenceli, 29 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar üç haftalık sıkı sokağa çıkma yasağının olduğu Türkiye’de tutkuları açığa çıkarıyor."

'KİRLİ ÇAMAŞIRLARI AÇIĞA VURARAK MOTONLUĞU KIRDI'

"Bir zamanlar dolandırıcılık, cinayet ve organize suçlardan birkaç kez hapse giren 50 yaşındaki gangster, pembe dizi sayesinde, suç dünyasıyla bağlantılı diye tanımladığı Türk devletinin en yüksek temsilcileriyle ilişkisinin kirli çamaşırlarını açığa vurarak monotonluğu kırdı. Her bölümde 'Bitmedi, bunun hakkında tekrar konuşacağız' diye söz veriyor."

'ESKİ KORUYUCULARIYLA HESAPLAŞIYOR'

“Ocak 2021'de mafya babası Kuzey Makedonya'da tutuklandı ve ardından komşu Kosova'ya sınır dışı edildi. Daha sonra izleri Balkanlar ve Dubai arasında kayboldu. Görünüşe göre son durağı Dubai. Dolayısıyla bu itibarsız karakter Türkiye'den uzakta ancak iyi bir telefon rehberiyle bugün eski koruyucularıyla hesaplaşıyor."

Haberde ayrıca Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eski İçişleri Bakanı Mehmed Ağar’ı hedef aldığı anlatılarak ve konuştuğu masadaki düzenlemeler ile verdiği simgesel mesajlar anlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN