Ünlülerin 'Sedat Peker' çarkı: Tek tek silmeye başladılar

Ünlülerin 'Sedat Peker' çarkı: Tek tek silmeye başladılar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları siyaset arenasını ısındırırken, magazin dünyası da yaşananlardan nasibini aldı. Bir dönem Peker'in fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ünlü isimler, şimdi de bu paylaşımları silmeye başladı.

Peş peşe yayınladığı videolar ile özellikle siyasetçileri hedef alan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları magazin dünyasını da panikletti.

Bir dönem Peker'in yanında olmakla övünen ve fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ünlü isimler, şimdi de bu paylaşımları silmeye başladı.

"LİSTEDE KİMLER YOK Kİ..."

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, yazısında Peker ile bir araya gelen isimleri şöyle aktardı:

"Listede kimler yok ki? Demet Akalın 'Reis diye yazılır adamı diye okunur. İyi ki doğdun can Reis' paylaşımı yapmış. Popçu Gökhan Özen 'Mangal yürekli adam' şarkısını Peker için yazmış.

Polis fezlekesinde Peker dostu sanatçılar olarak şu isimler sıralanıyor: Ebru Gündeş, Hande Yener, Emel Müftüoğlu, Elif Karlı, Seda Sayan, Davut Güloğlu, İsmail Türüt, Mehmet Ali Erbil. Stelyo Pipis, Bülent Serttaş, Demir Karahan ve Onur Sarıkaya."

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgüt lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yayınladığı videolar ile siyaset arenasını hareketlendirdi. 

Peker, yayınladığı ilk videoyu "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" notuyla paylaşmıştı.

Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Mehmet Ağar ve oğlu AK Parti milletvekili Tolga Ağar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmıştu. Peker, 3. videoyu da Youtube üzerinde paylaşarak siyaset dünyası sallayan iddialarına yenilerini eklemişti. 

Peker, yayınladığı 4. videoda da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almıştı.

13 Mart'ta da İçişleri Bakanı Soylu, Peker'in kendisine yönelik iddialarına Twitter'dan cevap vermişti, "Hayatının bir noktasında benimle temasın var ve bu ispatlanırsa Aziz milletimizin gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım" demişti. 

Son olarak 17 Mayıs'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker'in kendisiyle ilgili tüm iddialarının araştırılmasını istemişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN