Kalın'dan Sedat Peker'in 4'üncü videosuna tepki: Muhalefet adına ne hazin bir durum

Kalın'dan Sedat Peker'in 4'üncü videosuna tepki: Muhalefet adına ne hazin bir durum

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Sedat Peker'in yayınladığı 4'üncü video üzerinden muhalefete yüklendi: Mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur. Umarım bu yaptıklarından hicap duyarlar.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı son video üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarını alıntılayarak Twitter'dan paylaşım yaptı.

Kalın, "Mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur. Umarım bu yaptıklarından hicap duyarlar" dedi.

Kalın, şunları kaydetti: "İçişleri bakanımız Süleyman Soylu meseleyi açıkça ortaya koyarken muhalefetin küçük siyasi hesaplarla ve mafyatik bir şahsın hezeyanlarından medet umarak iftira ve tezviratta bulunması muhalefet adına ne hazin bir durumdur. Umarım bu yaptıklarından hicap duyarlar."

 

NE OLMUŞTU? 

İçişleri Bakanlığı'nın "İftira ve ithamları, güvenlik güçlerimiz ve devletimiz üzerine yeni bir organize suç faaliyeti olarak değerlendirilmektedir" diyerek tepki gösterdiği organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Her şeyi anlatacağım" dediği video serisinin 4'üncü de yayınlamıştı. 

Bu kez İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan Peker, şunları kaydetmişti: "Süleyman Soylu, sen 'Sedat Peker'e dosya hazırlıyorlar, tehlikeli bir durum olursa haber vereceğim' demedin mi? Koruma polisimi sen vermedin mi? Temiz Süleyman'ın istifa olayı var ya, bir gün önce robot hesaplardan tweetler hazırlandı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN