CHP Sedat Peker'in iddialarını Meclis'e taşıyacak

CHP Sedat Peker'in iddialarını Meclis'e taşıyacak

CHP Milletvekili Erkek, suç örgütü lideri Sedat Peker'in ortaya attığı iddialara ilişkin konuştu. Susurluk'tan daha ciddi iddialarla karşı karşıya kalındığını belirten Erkek, Meclis'te komisyon talebinde bulunacaklarını söyledi.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in yayınladığı videolarda ortaya attığı iddiaların ardından siyaset sahnesi ısındı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, meclis açıldığında CHP’nin Sedat Peker’in iddialarının araştırılmasına yönelik araştırma komisyonu kurulmasını talep edeceğini açıkladı.

TELE1'e konuk olan Erkek, savcıların tarafsız ve bağımsız olamadığını söyleyerek “Meclis açılır açılmaz mafya-iktidar ilişkileri ve iddiaları ilgili harekete geçeceğiz. Susurluk’tan daha ciddi iddialar ile karşı karşıyayız. İktidarın mafya ile ilişkileri açığa çıkıyor, meclisin bunları kesinlikle araştırması lazım. Biz neden güçlü Meclis diyoruz? İşte bunlar için diyoruz. Meclis güçlü olursa bunları soruşturur” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN